افزایش کیفیت غذای بیماران در دستور کار مجموعه دانشکده علوم پزشکی بهبهان

به گزارش  صدای بهبهان به نقل از وبدا بهبهان، دکتر محمد صباغان رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان روز گذشته با همراهی کارشناسان حوزه مدیریت خدمات و پشتیبانی دانشکده در بازدید سرزده از آشپزخانه طبخ غذا، کیفیت پخت غذا را در این مجموعه ارزیابی کرد.

 

دکتر صباغان با بازدید از کلیه قسمت ها شامل انبار مواد غذایی، سردخانه، محل پخت و محل بسته بندی روند طبخ غذای بیمارستان ها را بررسی کرد.

 

رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان در این بازدید با تاکید بر اهمیت تغذیه در سلامت و بهبودی بیماران، خواستار نظارت دقیق کارشناسان تغذیه دانشکده بر استفاده از مواد اولیه سالم و همچنین کیفیت و کمیت غذای طبخ شده شد.

 

38