تاکید فرماندار شهرستان بهبهان بر ارتقای کیفیت نان، بازرسی‌های مستمر و ارتقای استانداردهای نان در بهبهان

 

به گزارش بهبهان صدا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهبهان، کارگروه آرد و نان شهرستان بهبهان به ریاست سید ولی‌الله موسوی، فرماندار شهرستان بهبهان برگزار شد.

فرماندار شهرستان بهبهان با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت نان گفت: وضعیت کیفیت نان در بهبهان مطلوب نیست و این موضوع بارها بیان شده و دیگر پذیرفتنی نیست که کیفیت نان به همین صورت باقی بماند از این رو لازم است بر اساس دستورالعمل‌ها کیفیت و بهداشت ارتقا یابد.

وی با اشاره به برخورد با نانوایی‌های متخلف ادامه داد: آن دسته از نانوایی‌هایی که دستورالعمل‌های بهداشتی و کیفیتی نان را رعایت نکنند، علاوه بر جریمه نقدی، سهمیه آرد آنان نیز کسر خواهد شد و در صورت ادامه تخلفات، بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد خواهد شد.
سید ولی‌الله موسوی با اشاره به لزوم شرکت تمامی دستگاه‌های نظارتی در بازرسی‌های نانوایی‌ها افزود: جهاد کشاورزی به همراه اعضای ستاد کارگروه آرد و نان شهرستان لازم است بازرسی‌های مستمر داشته و ضمن برخورد با متخلفین، گزارش‌های خود را از کیفیت نان و امتیازبندی نانوایی‌ها به فرمانداری ارسال نمایند تا بر اساس آن در جلسات کارگروه آرد و نان تصمیمات قاطع گرفته شود.

رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان بهبهان تأکید کرد: لازم است نانوایی‌ها به سمت پخت نان سنگک و بربری رفته و این کار را با کیفیت انجام دهند و همچنین، وضعیت بهداشتی و سلامتی نان‌ها باید به صورت مستمر بررسی شود تا کیفیت پخت نان افزایش یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بروز برخی اختلال‌ها در تخصیص سهمیه آرد، پیگیر جبران کاهش سهمیه‌های به وجود آمده هستیم و مکاتبات مربوط به این موضوع با استانداری انجام شده است.

3
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *