مزه خوش غذاهای دریایی در جشنواره طبخ آبزیان بهبهان

جشنواره طبخ آبزیان به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای دریایی و اصلاح نظام سلامت در شهرستان بهبهان برگزار شد.
علی اسود | پایگاه خبری بهبهان صدا: جشنواره طبخ آبزیان به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای دریایی در جامعه و اصلاح نظام سلامت با حضور مهندس احمدی مدیرکل شیلات خوزستان، دکتر شکاری رئیس اداره شیلات بهبهان، آرمین ساعد معاون فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین و حضور پرشور شهروندان بهبهان شامگاه امروز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت در هتل مارون بهبهان برگزار شد.
در این جشنواره که با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری شامل شعر خوانی، و اجرای موسیقی زنده همراه بود، طبخ غذاهای متنوع دریایی با هنرمندی بانوان شهرستان بهبهان انجام شد که با استقبال حاضرین همراه بود.
گفتنی است در پایان این جشنواره به طبخ های برتر بر اساس نظر داوران با اهدای جایره تجلیل شد.